Skal jeres virksomhed også være sponsor?

Sammen om bevaringsværdigt byggeri

Når din virksomhed viser sin støtte til danmarks KULTURARV åbner det dørene til en række nye muligheder, både hos jer selv, andre virksomheder og hos fondene.

Det er derfor, vores nuværende sponsorer har valgt at sætte deres navn på sponsorater. For uden deres – og din virksomheds – bidrag bliver det svært at få nuværende og kommende projekter til at ende med at være et aktiv for nærsamfundet.

Som sponsor hos danmarks KULTURARV er du med til at støtte op om den del af vores fælles kulturarv. Du er samtidig med til at fremme bæredygtigt byggeri, for når vi genbruger og genskaber, sparer vi på udledningen af CO2.

Tag fat i os, hvis du også kan se idéen i, at vi i fællesskab løfter den del af kulturarvsområdet, der har fokus på bevaringsværdige og fredede ejendomme i landdistrikter. Og hvis du værdsætter, at én reddet bygning kan få hele lokalområdet til at blomstre op.

en masse mennesker sidder ude foran gul bygning
flere personer er samlet ved Kruså Vandmølle
Borgere og sponsorer samlet til event ved Kruså Vandmølle

[Foto: Jeppe Kirk for danmarks KULTURARV]

Bliv sponsor for en enkelt bygning eller støt danmarks KULTURARVS arbejde for bygningskulturen generelt

Med et virksomhedssponsorat kan I vælge enten at støtte en bestemt bygning, eller I kan bestemme jer til at støtte danmarks KULTURARV generelt.

Uanset hvilken af de to muligheder I vælger, får I et selvvalgt billede og jeres virksomheds støtteudtalelse vist sammen med jeres logo.

I tilgift viser vi jeres logo i slideren nederst på siden. Her indsætter vi også link til jeres hjemmeside. I får tilsendt danmarks KULTURARVs logo, så I på jeres egen hjemmeside og i jeres mailsignaturer kan vise, at I er sponsor for den gode sag.

Sidst men ikke mindst får I som sponsorer – hvis I vælger at sponsorere en konkret bygning – jeres firmanavn med på den tavle, der monteres indvendig i den pågældende bygning, når restaureringen er tilendebragt.

Kontakt os, så vi kan aftale, hvordan I gerne vil støtte.

Skal jeres virksomhed med på listen?

Tryk på billederne herunder og se, hvem der allerede er med.

Stifterkredsen af Danmarks Kulturarv

Stifterkredsen bag danmarks KULTURARV er (fra venstre): Morten Anker Petersen, Anne Midtgaard Jønsson, Knud Erik Jørgensen, Jens Aaberg

Kruså Vandmølle er den første ejendom i danmarks KULTURARVs portefølje. Dit sponsorat kan gøre en kæmpe forskel fra vandmøllens fremtid.

 

Tak til vores samarbejdspartnere og sponsorer

Sydjysklift_logo_300ppi-1024x498 FRITLAGT_9,8kb
Møllebygger Petersen logo
Exner Arkitektur_Logo kopier
Syddansk tag_logo kopier
Byghåndværk logo
Logo H.P. Therkelsen
KDP_SEKUNDAERLOGO_RGB_sorttekst_400x386p
Uptime-long-version-GREY
Bygma
Ag Electric logo
BMS logo
KielKiel logo
Metteholmbooks.com
BHJ-Fonden logo
sækko logo
AabergArkitekter logo
Meine Welt in Bildern Signatur ohne Schatten_15,7kb
fonde.dk logo
Frøslev
HotTryk logo

Skal jeres logo også på listen over samarbejdspartnere og sponsorer? 

Ildsjælene bag Danmarks KULTURARV

Hvad er danmarks KULTURARV for en størrelse?

danmarks KULTURARV ApS består af et holdingselskab, et driftsselskab og en række projektselskaber. Alle virksomheder er oprettet som almennyttige, ikke-kommercielle selskaber.

Det betyder at stifterkredsen ikke kan hente udbytte og overskud ud af selskabet.

Dine sponsormidler går derfor direkte til omkostninger i forbindelse med de projektejendomme, som danmarks KULTURARV involverer sig i. De kommer ud at arbejde for kulturarven og bevaringsværdige bygninger.

Kontakt os og hør mere om, hvordan du med din støtte til den gode sag, kan være med til at skabe værdi for både din egen virksomhed og dine kunder. Du kan også begynde med at downloade sponsoraftalen og nærlæse den.

Uanset hvad du beslutter dig for, så glæder vi os til at se din virksomheds navn lige her på vores hjemmeside.