Du kan støtte på flere måder ...

Ildsjælene bag Danmarks KULTURARV

Hvad er danmarks KULTURARV for en størrelse - og hvordan kan du støtte os?

danmarks KULTURARV ApS består af et holdingselskab, et driftsselskab og en række projektselskaber. Alle virksomheder er oprettet som almennyttige, ikke-kommercielle selskaber.

Det betyder at stifterkredsen ikke kan hente udbytte og overskud ud af selskabet.

Vi har også en Venneforening. Med et klubmedlemskab får du adgang til at deltage i de events, som arrangeres af venneforeningen.

Venneforeningen er en landsdækkende støtteforening, der samler på frivillige. Her kan du lægge nogle timers arbejde – enten i de bygninger, som vi kommer til at arbejde med rundt omkring i Danmark – eller du kan hjælpe til med at sprede det gode budskab på alle de sociale medier.

Rul ned og læs mere om, hvordan du med din støtte til den gode sag, kan være med til at skabe værdi for specielt landdistrikternes bevaringsværdige bygninger. Uanset hvad du beslutter dig for, så glæder vi os til at byde dig velkommen i flokken. Nedenfor kan du hente en folder, som du kan dele med dine venner og familie.

danmarks KULTURARV har en indsamlingstilladelse

Det betyder, at du og din familie og venner kan støtte os ved at give et valgfrit bidrag på MobilePay nr. 465777 eller ved bankoverførsel til vores indsamlingskonto nummer 3409 0013624917 – IBAN: DK96 3000 0013 6249 17 i Danske Bank.  

Du kan også scanne QR-koden og overføre et beløb. Det er nemt, og dit bidrag gør en stor forskel for vores arbejde til fordel for vores fælles danske bygningskulturarv.

danmarks KULTURARV er godkendt af Indsamlingsnævnet. Du kan se vores tilladelse ved at følge linket herunder.

Indsamlingsregnskaber for de enkelte år offentliggøres både her på hjemmesiden og hos Indsamlingsnævnet.

MobilPay danmarks KULTURARV

Trappen til loftet i Kruså Vandmølle. Planen er, at der på første sal skal være kontorfællesskab og i tagetagen mulighed for overnatning for vandrende og cyklende på Gendarmstien og Hærvejen.

Bliv virksomhedssponsor

Med et virksomhedssponsorat kan I vælge enten at støtte en bestemt bygning, eller I kan bestemme jer til at støtte danmarks KULTURARV generelt.

Uanset hvilken af de to muligheder I vælger, får I et selvvalgt billede, og jeres virksomheds udtalelse om hvorfor I støtter, vist sammen med jeres logo.

I tilgift viser vi jeres logo i slideren nederst på siden. Her indsætter vi også link til jeres hjemmeside. I får tilsendt danmarks KULTURARVs logo, så I på jeres egen hjemmeside og I jeres mailsignaturer kan vise, at I er sponsor for den gode sag.

Sidst men ikke mindst får I som sponsorer – hvis I vælger at sponsorere en konkret bygning, jeres firmanavn med på den tavle, der monteres indvendig i den pågældende bygning, når restaureringen er tilendebragt.

Bliv medlem af klubben

Med et klubmedlemskab får du:

  • Velkomstmail
  • Adgang til at deltage i de events, som arrangeres af danmarks KULTURARVs Venneforening
  • Forsikringsdækning, hvis du deltager i frivilligt arbejde i en bygning
  • Nyhedsbreve når vi har “nyt på tapetet”
  • Invitationer til alle offentlige arrangementer, webinarer og events samt hands-on kurser hvor danmarks KULTURARV er arrangør
  • Rabat på udvalgte arrangementer med deltagerbetaling
  • Mulighed for køb af ting og sager fra danmarks KULTURARVs netbutik med rabat


Hvis du beslutter dig for at købe et personligt klubmedlemskab, skal du trykke på knappen herunder og vælge medlemstype

Der er stor bevågenhed for projektet omkring Kruså Vandmølle og de muligheder det giver for samarbejder på tværs af grænsen.

Svend Lykke-Schmidt fra Kupfermühle snakker med danmarks KULTURARVs Jens Aaberg.

danmarks KULTURARVs Venner

Vi har også en Venneforening. Med et klubmedlemskab får du adgang til at deltage i de events, som arrangeres af venneforeningen.

Venneforeningen er en landsdækkende støtteforening, der samler på frivillige. Her kan du lægge nogle timers arbejde – enten i de bygninger, som vi kommer til at arbejde med rundt omkring i Danmark – eller du kan hjælpe til med at sprede det gode budskab på alle de sociale medier.

Når du involverer dig i frivilligt arbejde ved vores projektejendomme, er du dækket af danmarks KULTURARVs forsikring af frivillige. 

Læs mere om de spændende projektejendomme ved at trykke på knappen herunder.

Besøg vores butik

I butikken kan du købe folkeaktier, kulturarvsbeviser, bestille billetter, tilmelde dig kurser og meget andet.

Som klubmedlem får du rabat på udvalgte arrangementer eller varer, når du logger dig ind med dit brugernavn og din adgangskode. 

Vi arbejder på højtryk på at indgå aftaler med leverandører og producenter, så du får et spændende udvalg at vælge imellem.

Når du handler i netbutikken er du med til at sikre, at vi kan afholde spændende arrangementer og bidrage til vedligeholdelsen af vores projektejendomme.

 

Tak til vores samarbejdspartnere og sponsorer

fonde.dk logo
AabergArkitekter logo
HotTryk logo
Frøslev
Uptime-long-version-GREY
BHJ-Fonden logo
KielKiel logo
KDP_SEKUNDAERLOGO_RGB_sorttekst_400x386p
Meine Welt in Bildern Signatur ohne Schatten_15,7kb
Møllebygger Petersen logo
Logo H.P. Therkelsen
Ag Electric logo
Exner Arkitektur_Logo kopier
sækko logo
Bygma
Metteholmbooks.com
Byghåndværk logo
Syddansk tag_logo kopier
BMS logo

Kontakt os for muligt samarbejde, eller hvis du ønsker at blive sponsor

Skal din virksomhed være sponsor?

danmarks KULTURARV har brug for rigtig meget opbakning, for at blive til den nationale kulturarvsfond, som vi ønsker os.

Tag fat i os, hvis du også kan se idéen i, at vi i fællesskab løfter den del af kulturarvsområdet, der specielt har fokus på bevaringsværdige og fredede ejendomme i landdistrikter, og hvor én reddet bygning kan få hele lokalområdet til at blomstre på en måde, som giver værdi for det samlede kulturmiljø, og dermed også for både din virksomhed og den enkelte husejer i det pågældende område.

Vi har brug for rigtig mange sponsorer og samarbejdspartnere, som vil støtte formålet og indgå samarbejder med danmarks KULTURARV, hvor fokus er på fællesskabets bedste frem for på egen bundlinje.

Vi er åbne for samarbejder om både løsning af konkrete opgaver og ikke mindst for indgåelse af økonomiske sponsoraftaler for kortere eller længere perioder.

Flere sponsorer har allerede valgt at sætte deres navn på sponsorater. For uden deres – og din virksomheds – bidrag bliver det svært at få nuværende og kommende projekter til at ende med at være et aktiv for nærsamfundet. Om din virksomheds sponsorstøtte er stor eller lille betyder intet. Alle sponsorvirksomheder kan være med til at gøre en forskel.

Krusaa Vandmølle er danmarks KULTURARVs første projektejendom.
Jeres virksomhed kan være med til at give lokalhistorien og kulturarven i Kruså nyt liv.