Tysk interesse for Kruså Vandmølle

I danmarks KULTURARV er vi meget glade for den pressedækning Kruså Vandmølle får.

Lokalredaktør Kjeld Thomsen fra Der Nordschleswiger rakte i forbindelse med Genbrugsdag på Kruså Vandmølle i september ud til danmarks KULTURARV. Han ville gerne høre meget mere om, hvilke planer vi i danmarks KULTURARV og Venneforeningen har for den fantastiske bygning. Det er der kommet denne fine artikel ud af. Kjeld skriver blandt andet:

“Det særlige ved projektet i Kruså er, at både vennekredsens bestyrelsesmedlemmer og stifterkredsen kommer fra hele Danmark. Den landsdækkende støtte sender et stærkt signal om, at kulturarven i grænseregionen er vigtig.”

Du kan gøre en forskel

Vi håber, at interessen vil smitte af, så lokalbefolkning og erhvervsvirksomheder på begge sider af grænsen vil støtte restaureringen af møllen. Jo flere der støtter op ved at melde sig ind i klubben eller køber folkeaktier, des hurtigere kan vandmøllen igen komme til ære og værdighed.

Personer samlet ved Kruså Vandmølle

Til Genbrugsdagen den 24. september var der stor opbakning fra lokalområdet. Der var flere, som valgte at støtte op ved at købe folkeaktier. (foto: Jeppe Kirk)

Din støtte er uvurderlig

Din støtte er uvurderlig, og betyder rigtig meget for Kruså Vandmølles Venner og Danmarks KULTURARV. Du kan støtte projektet med restaureringen af Kruså Vandmølle ved at købe en eller flere folkeaktier. Folkeaktierne er oplagte gaveidéer til venner og familie i grænseregionen. De er trykt på kunstpapir og er fortløbende nummereret. Folkeaktierne bliver sendt til din adresse påført navn og det valgte beløb. Klik HER og køb dine folkeaktier i Kruså Vandmølle.